Nieuwe catalogus Hamat - Interieurjournaal.com

2022-01-25 11:23:17 By : Mr. Lester Choo

De nieuwe catalogus (foto 1) van Hamat is 160 pagina’s dik, 25 meer dan de vorige editie. Schoonloopmatten blijven de core business. Ingresso  (foto 2) is de nieuwe schoonloopkwaliteit. De mat is beschikbaar in acht verschillende kleuren: neutrale tinten zoals teak, grijs, antraciet en grafiet, maar ook meer exotische kleuren als groen en oker. Deze zware polyamide kwaliteit is beschikbaar als mat of op rol.

Hamat ziet over het algemeen een verschuiving in de richting van grote maten. Diverse bestaande schoonloopmatten van het bedrijf zijn daarom nu in grotere maten beschikbaar.

Aan het buitenprogramma zijn een aantal borstelmatten toegevoegd en zes nieuwe kwaliteiten kunstgras. Zij vervangen bestaande producten en zijn zachter, fijner en sprietiger, aldus Hamat. Ook is het kunstgras hoger, met één kwaliteit van 50mm hoog (foto 3 en 4).

De tapijtcollectie van vier meter breed is uitgebreid met vier kwaliteiten, waarvan twee van wol. In de catalogus zijn ook nieuw karpetten te vinden, waaronder een buitenkarpet.

Tot slot is de PVC collectie gegroeid van 34 naar 59 kwaliteiten. De kleuren zijn nog meer op Nederland toegespitst, met minder noesten, ze zijn matter, rustiger en voornamelijk beschikbaar in eiken kleuren.

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.